About

O KOMPANIJI DERMACEUTICAL

Dermaceutical - je profesionalna linija preparata za negu kože u renomiranim institutima za kozmetiku tj. kozmetičke salone. Postavili smo visoke standarde za profesionalnu negu kože - napravljene u Nemačkoj. Naše naučne formule garantuju maksimalnu efikasnost.

DO NAJBOLJIH REZULTATA

Efektivnost naših proizvoda je uglavnom zbog visokih koncentracija aktivnih supstanci kojima su proizvodi obogaćeni. Naši proizvodi se zasnivaju na najinovativnijim aktivnim sastojcima i postižu maksimalne rezultate.

EFIKASNOST

Naša jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline i in-house kompleksa proizvedenih isključivo u našoj kući zastupljeni su u našim eliksirima, serumima i kremama.

NAUKA I INOVACIJA

Kompanija se nalazi u Aachenu, u Nemačkoj. Naši proizvodi se prodaju isključivo u renomiranim kozmetičkim salonima, lekarskim ordinacijama, homeopatskim institutima i klinikama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Češkoj Republici, Turskoj, Belgiji i Holandiji, a zahvaljujući našem partner Be You Technology od sada i u Srbiji kao i na balkanu.
Naš cilj je stvoriti recepte koji “oživljavaju” kožu tako da ona može ostati sjajna i lepa. Zdravlje kože je naš fokus.
Pošto je Dermaceutical proizveden interno, kompanija zadržava kontrolu nad proizvodnjom prvoklasnih kozmetičkih proizvoda.
Čista, visokokvalitetna, autentična.
Efikasnost svih pojedinačnih aktivnih sastojaka i svih receptura je u svakom trenutku u fokusu. Svi efektivni proizvodi su dizajnirani da pomognu koži da apsorbuje visoko dozirane supstance i kombinuje visokotehnološku kozmetiku sa efikasnošću.


Čista, visokokvalitetna, i autentična kozmetika za instiute koji drže do kvaliteta. Efikasnost svih pojedinačnih aktivnih sastojaka i svih receptura je u svakom trenutku u fokusu, a kompanija zadržava kontrolu kvaliteta nad proizvodnjom prvoklasnih kozmetičkih proizvoda.